Alpha 1 News

ΟΛΓΑ ΠΟΛΙΤΟΥ - Η ΦΙΝΕΤΣΑΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ.

ΟΛΓΑ ΠΟΛΙΤΟΥ - Η ΦΙΝΕΤΣΑΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ.
Εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς ηθοποιών των δεκαετιών ’70 και ’80. Γεννήθηκε στην Πάτρα από επτανήσιους γονείς και έχει παίξει σε δεκάδες ελληνικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από το 1972 μέχρι και το 2005 η πιο πρόσφατη. Είναι απόφοιτη της θεατρικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Έχει διακριθεί σε σημαντικούς ρόλους στο θέατρο ενώ ξεκίνησε την θητεία της από το θέατρο ''Μουσούρη'' με τα ,εργα, ''Ζαν Ντεβάλ'' και ''Ερβτικές και φορολογικές υποθέσεις''.
Φιλμογραφία
Η Μεσόγειος φλέγεται (1972) [Μαρίνα Δελή]
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1972) [Άννα]
Μπουμ ταραταζούμ (1972) [βασίλισσα] Καυτές Διακοπές (1976) [Μύριαμ]
Θανάσης ο πιο γρήγορος τρελός / Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973) [Λουσίντα Αλβάρεζ]
17 σφαίρες για έναν άγγελο (1980) [Λέλα Καραγιάννη]
Ο Ρεπόρτερ (1982)
Χαβάη (1995)
Αλιόσα (1999) [Έλενα]
Τρία πουλάκια κάθονται (2003)Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κοντινό πλάνο