Alpha 1 News

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΑΡΙΝΗ -ΜΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΙΣΤΑΣ.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΑΡΙΝΗ -ΜΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΙΣΤΑΣ.
Ένα από τα πολύ αγαπημένα και περιζήτητα ονόματα του καλού Ελληνικού τραγουδιού, είναι σίγουρα και η γνωστή τραγουδίστρια, Νατάσσα Μαρίνη. Και πραγματικά, προκαλεί τον θαυμασμό του κοινού της, χάρι στην μοναδική της φωνή, στην εκφραστικότητά της, στην πείρα της, στην σκηνική της παρουσία.
Μια καλλιτέχνης με ποιότητα, με ήθος, με ανεκτίμητη αξία.
Μια χαρισματική φωνή, βελούδινη, γεμάτη παλμό και χρώμα.
Γεμάτη ένταση και ερμηνευτική δυναμική, που εδώ και χρόνια, έχει το δικό της κοινό που την ακολουθεί και την στηρίζει.
Γιατί ξέρει πως όπου πάει, η Νατάσσα, αφήνει πίσω της ανεξίτηλο, το στίγμα της αξιοσύνης της.
Χαρίζοντας κέφι, ένταση και καλή φιλική ατμόσφαιρα.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο, το γεγονός, πως εδώ και χρόνια, ο μεγάλος μας, Τόλης Βοσκόπουλος, την έχει ξεχωρίσει, την έχει τιμήσει με τις κατά καιρούς συνεργασίες τους και της έχει δώσει τραγούδια του, υπέροχα για να τα ερμηνεύσει, με την μοναδική της φωνή.
Όπως άλλωστε και ο μεγάλος μας συνθέτης, ο Γιώργος Κριμιζάκης, που και αυτός της έχει δώσει υπέροχα τραγούδια του.
Τα οποία, προς τιμή της, η Νατάσσα, τα έχει συμπεριλάβει στο ρεπερτόριό της και τα λέει στα προγράμματά της.
Δείχνοντας έτσι, το ήθος της. Μα και τον σεβασμό της στους μεγάλους διαχρονικούς δημιουργούς, με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Και τους έχει αξιώσει με την ερμηνευτική της διάσταση.
Η λαϊκή τραγουδίστρια Νατάσσα Μαρίνη γεννήθηκε στο Ναύπλιο αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Η Νατάσσα έχει ακόμη μία μια δίδυμη αδελφή την Έλενα Χωραΐτου και από μικρές βοηθούσαν στο μικρό ταβερνάκι των γονιών τους. Το πάθος τους όμως ήταν πάντα το τραγούδι. Μια μέρα λοιπόν μπήκε στο ταβερνάκι ένα ατζέντης και αφού τις άκουσε να τραγουδάνε, τους πρότεινε να τις μανατζάρει αλλά οι γονείς τους αρνήθηκαν καθώς ήταν ακόμη ανήλικες αλλά οι αδελφές είχαν ήδη πάρει την απόφασή τους έτσι και τελικά υπαναχώρησαν βάζοντας όμως όρο στο μάνατζερ να είναι και η μητέρα τους μαζί σε κάθε εμφάνιση τους. Το πρωί σχολείο το βράδυ μπουζούκια.

Οι αδελφές ξεκίνησαν αμέσως μαθήματα φωνητικής και μαθήματα χορού και κίνησης στη σχολή του Φώτη Μεταξόπουλου. Σειρά παίρνει η μοδίστρα για τα κοστούμια της πίστας και τέλος το καλλιτεχνικό επώνυμο "ΜΑΡΙΝΗ" που τους έδωσε ο μάνατζερ. Έτσι γεννήθηκαν λοιπόν οι "ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΑΡΙΝΗ" και τα χρόνια περνούσαν και πάνω στην άνοδό, η Έλενα γνωρίζει το μαέστρο Βασίλη Ηλιάδη και παντρεύονται και σταματάει τη δουλειά. Πλέον η Νατάσσα ξεκινάει σόλο καριέρα. Στο χώρο της δισκογραφίας μπήκε με την παρότρυνση του επ΄ αδελφή γαμπρού της Βασίλη Ηλιάδη που δυστυχώς έφυγε νωρίς απ' τη ζωή. Ο πρώτος της δίσκος της είχε το γενικό τίτλο "ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ" , όπου το ομότιτλο τραγούδι είναι ένα ντουέτο με τον Λευτέρη Πανταζή ,ο οποίος κάνει και τα φωνητικά του δίσκου. Αργότερα ήρθαν και οι περιοδείες με τον Γονίδη και τον ΛΕ-ΠΑ στον Καναδά και στην Αμερική. Σταθμός όμως στην καλλιτεχνική της πορεία ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος αφού παρέμεινε στο πλευρό του πάνω σχεδόν 10 χρόνια. Δισκογραφικά ακολούθησαν άλλες δυο μεγάλες δισκογραφίες και τέλος το 2015,το maxi single, σε μουσική του Τόλη Βοσκόπουλο και του Μανώλη Καραντίνη και σε στίχους του Δημήτρη Ιατρόπουλου με γενικό τίτλο," ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ".
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Odysseas Anninos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, νύχτα και εσωτερικός χώρος