Alpha 1 News

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ - Η ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ''ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ''. ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 38 ΕΤΩΝ .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ - Η ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ''ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ''. ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 38 ΕΤΩΝ .

Μετά τον οριστικό αυτή τη φορά χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Γιάννης Πάριος αποφάσισε να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τροβαδούρος του έρωτα είναι και πάλι ερωτευμένος και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά είναι μια πανέμορφη και νεότατη αεροσυνοδός που ονομάζεται Στέλλα Δόντση.
Όπως αποκαλύπτουν οι ίδιες πηγές, ο καλλιτέχνης και η Θεσσαλονικά αεροσυνοδός είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο. Η σχέση της ξανθιάς καλλονής με τον Γιάννη Πάριο ήταν μέχρι πρότινος μυστική και ελάχιστοι συνάδελφοί της γνώριζαν για αυτήν, όπως και ελάχιστοι δικοί του άνθρωποι. Ούτε καν η οικογένειά του… Πηγή από το φιλικό περιβάλλον της Στέλλας Δόντση αποκάλυψε ότι η καινούργια «μούσα» του Γιάννη Πάριου δεν ήταν συνέχεια μαζί του στην Πάρο το καλοκαίρι, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της στην αεροπορική εταιρεία στην οποία εργάζεται. Βρέθηκε εκεί μόνο για ένα διήμερο και επέστρεψε στη δουλειά της έχοντας στο κινητό της φωτογραφίες από τις πιο όμορφες γωνιές του κυκλαδίτικου νησιού. «Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη, όπου και μένει εκείνη μόνιμα. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. Τον χειμώνα η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και μάλιστα σε πριβέ τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του», λέει η ίδια πηγή.
Η γνωριμία τους έγινε μέσα σε κοινή παρέα και όπως αποδείχθηκε, η έλξη τους ήταν αμοιβαία, καθώς δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αρχίσουν να βγαίνουν μαζί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ξανθιά αεροσυνοδός τον προηγούμενο χειμώνα βρισκόταν διαρκώς στο καμαρίνι του Γιάννη Πάριου, μεριμνώντας να μη του λείψει τίποτα. Η ίδια πριν ένα χρόνο περίπου, είχε ανεβάσει στα social media ένα βιντεάκι από συναυλία του τραγουδιστή, ίσως το μόνο στοιχείο που φανερώνει στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη σχέση που έχει με τον Γιάννη Πάριο.
Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός ότι οι δύο τους προσπάθησαν όσο γινόταν να κρατήσουν τη σχέση μακριά από τη δημοσιότητα, η είδηση -μοιραία- μαθεύτηκε και βέβαια προκάλεσε αίσθηση. Η Στέλλα δεν είναι μόνο μια πανέμορφη γυναίκα, αλλά και πολλά χρόνια νεώτερη από τον τραγουδιστή, και αυτό έκανε την οικογένειά του να αντιδράσει στο άκουσμα της είδησης. Βέβαια, το μονο που θέλουν οι δικοί του άνθρωποι, και κυρίως τα παιδιά του, είναι να είναι ευτυχισμένος. Είναι γνωστό ότι όλοι συμπαθούσαν πολύ την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και πίστευαν ότι οι δύο τους είχαν μέλλον σαν ζευγάρι, όμως τώρα η σχέση αυτή είναι δεδομένο ότι έχει τελειώσει οριστικά.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, γένι και κοντινό πλάνο