Alpha 1 News

ELTON JOHN - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ. RICHARD GERE KIA SYLVESTER STALONE ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ LADY DIANA.

ELTON JOHN - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ. RICHARD GERE KIA SYLVESTER STALONE ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ LADY DIANA.
Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του Σερ Έλτον Τζον δημοσιεύει αποκλειστικά η Daily Mail, με τον διάσημο καλλιτέχνη να αποκαλύπτει πτυχές από τη ζωή την αγαπημένης πριγκίπισσας της Βρετανίας, Νταϊάνα.
Ο Έλτον Τζον εκφράζει τον θαυμασμό του για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον μοναδικό τρόπο που είχε να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της. Όπως γράφει ο ίδιος, η Νταϊάνα «ήταν ευλογημένη με απίστευτες κοινωνικές δεξιότητες, μια ικανότητα να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται απόλυτα άνετα γύρω της». Στη συνέχεια περιγράφει αυτό που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «Diana effect», δηλαδή αυτή τη μοναδική ικανότητα που είχε να κερδίζει τους γύρω της και να κεντρίζει το ενδιαφέρον σε τέτοιο βαθμό, ώστε ακόμη και δυο μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ να «παλεύουν για τα μάτια της μόνο».
Ο Σερ Έλτον Τζον περιγράφει ένα περιστατικό από το μακρινό 1981, όταν γνώρισε ο ίδιος την πριγκίπισσα. «Αμέσως ταιριάξαμε», αναφέρει. Και συνεχίζει:« Με την πάροδο των ετών και όσο την γνώριζα, καταλάβαινα ότι ήταν υπέροχη παρέα, ο καλύτερος καλεσμένος για δείπνο, απίστευτα αδιάκριτη, μια πραγματική κουτσομπόλα: θα μπορούσατε να την ρωτήσετε οτιδήποτε και θα σας έλεγε» Στη συνέχεια ο Βρετανός καλλιτέχνης αναφέρει ότι την περίοδο που έκανε το Lion King, ο επικεφαλής της Disney, είχε μεταβεί στην Αγγλία. Ο Ντέιβιντ Φέρνις, ο τωρινός σύζυγός του, διοργάνωσε ένα δείπνο για τον επικεφαλής της Disney και την σύζυγό του και τους ρώτησε αν υπήρχε κάποιος τον οποίο θα ήθελαν πολύ να γνωρίσουν όταν θα επισκέπτονταν την Μεγάλη Βρετανία. Εκείνοι απάντησαν αμέσως ότι ήθελαν πολύ να γνωρίσουν την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Έτσι, όπως περιγράφεται στην αυτοβιογραφία του Έλτον Τζον, κάλεσαν, μεταξύ άλλων, τον Τζορτζ Μάικλ, τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τον Σιλβέστερ Σταλόνε, οι οποίοι βρίσκονταν στη χώρα εκείνη την περίοδο. To φλέρτ της πριγκίπισας με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και ο θυμωμένος Σταλόνε
«Και τότε εκτυλίχθηκε η πιο περίεργη σκηνή», αναφέρει. «Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Νταϊάνα έμοιαζαν πολύ ενθουσιασμένοι ο ένας με τον άλλο. Εκείνη είχε χωρίσει με τον πρίγκιπα Κάρολο και εκείνος με την Σίντι Κρόφορντ. Κατέληξαν να κάθονται μαζί μπροστά στο τζάκι και να συζητούν απορροφημένοι. Καθώς οι υπόλοιποι είχαμε πιάσει την κουβέντα, ένιωσα μια περίεργη ατμόσφαιρα στον χώρο. Κρίνοντας από τον τρόπο που τους “κάρφωνε” με τα μάτια, καταλάβαινα ότι η φιλία που αναπτυσσόταν μεταξύ Γκιρ - Νταϊάνα, δεν άρεσε στον Σιλβέστερ Σταλόνε. Ζήτησα από τον Ντέιβιντ να πάει και να τους φέρει. Εκείνος γύρισε και με τους δύο και μουρμούρισε: “Έλτον, έχουμε ένα θέμα”». Αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι ο Σταλονε με τον Γκιρ είχαν πάει στον διάδρομο και άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, προφανώς για να διευθετήσουν τις διαφορές τους για την Νταϊάνα, ενώ σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του Έλτον Τζον, λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ο David προσποιήθηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει και τους φώναξε να κάτσουν στο τραπέζι για να δειπνήσουν. Όπως περιγράφει ο Έλτον Τζον, η αντίδραση του Σταλόνε ήταν γεμάτη θυμό: «Δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι θα ήταν εδώ ο γ***νος Γοητευτικός Πρίγκιπας» και πρόσθεσε «Αν την ήθελα, θα την είχα!». Ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ του έδειξαν την έξοδο, ενώ περιγράφει ότι περίμεναν να φύγει προτού ξεσπάσουν σε γέλια.
Πίσω στο σαλόνι, η πριγκίπισσα με τον δημοφιλή ηθοποιό συνέχισαν να μιλάνε. «Ίσως δεν είχε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Ή ίσως τέτοια πράγματα συνέβαιναν όλη την ώρα και ήταν συνηθισμένη σε αυτό», αναφέρει ο Έλτον Τζον.
Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, το λεγόμενο «Diana effect» δεν περιοριζόταν μόνο στον τρόπο με τον οποίο η αγαπημένη πριγκίπισσα κατάφερε να αλλάξει τη στάση του κοινού απέναντι στη βασιλική οικογένεια, αλλά περιελάμβανε και μια άλλου είδουν επίδραση. Μια επίδραση που μπορούσε να κάνει δυο σουπερσταρ του Χόλιγουντ να πιαστούν στα χέρια για τα μάτια της, «όπως δυο ανόητοι ερωτοχτυπημένοι έφηβοι…»
* Η αυτοβιογραφία του Έλτον Τζον θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις ΜacMillan
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν