Alpha 1 News

ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ - ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΘΑ ΑΦΟΣΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ . ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 25 ΕΤΩΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΚΟΥΠΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.

ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ - ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΘΑ ΑΦΟΣΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ . ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 25 ΕΤΩΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΚΟΥΠΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.
                                                                                                                                                                     Τον Γολγοθά που πέρασε στο παρελθόν εξιστορεί ή αγαπητή tv persona η οποία εδώ και λίγο καιρό απέχει από την τηλεόραση.
Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου η οποία παρά τις δυσκολίες που της έτυχαν σε πολύ τρυφερή ηλικία (έχασε τον σύζυγο της όταν ήταν 25 ετών και ήδη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών), κατάφερε να ξεχωρίσει και να πετύχει στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης. «Όντως έμεινα πολύ μικρή μόνη, με τις ευθύνες τριών παιδιών. Η οικογένειά μου είχε τα απαραίτητα, αλλά πέρα από την απεριόριστη αγάπη και την απέραντη ψυχική και συναισθηματική στήριξη δεν μπορούσαν να με στηρίξουν οικονομικά.
                                                                                                                                                                  Έπρεπε μόνη μου να βρω τα πατήματά μου σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως είναι αυτό της δημοσιογραφίας. Ρίσκαρα, διότι πήγαινα στο άγνωστο, με σκοπό να ξεχωρίσω από τη μάζα και να εξελιχθώ επαγγελματικά. Κι όλο αυτό δεν έγινε για προσωπικό όφελος και ματαιοδοξία, αλλά και για να φροντίσω την οικογένειά μου. Αυτό ήταν το πρωταρχικό μου μέλημα. Η δική μου εμπειρία έδειξε πως μόνο όταν ρισκάρεις και δεν μένεις στάσιμος, πας μπροστά».
Ήταν μόλις 16 ετών όταν ξεκίνησε να γράφει τα πρώτα της κείμενα στην εφημερίδα Μακεδονία. Το 1998 μεταπήδησε στην τηλεόραση και έκτοτε μετρά πάνω από είκοσι χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας. Στην αξιόλογη πορεία της ως δημοσιογράφου και ρεπόρτερ έχει καλύψει σημαντικά γεγονότα.
«Έχω βρεθεί σε εμπόλεμες ζώνες, έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις και θυμάμαι αρκετά περιπετειώδη περιστατικά που βίωσα σε αυτή τη δουλειά, όπως, για παράδειγμα, μια χρονιά στην Ξάνθη που εργαζόμουν ως ρεπόρτερ στο Mega και ανέβηκα σε στρατιωτικό ελικόπτερο, προκειμένου να καλύψουμε τις πλημμύρες.
                                                                                                                                                                    Κάποια στιγμή τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ και σχεδόν με τράβηξαν από το έδαφος για να ανέβω στο ελικόπτερο, διότι ο καιρός είχε χειροτερέψει και έπρεπε να απογειωθούμε και να φύγουμε από το σημείο. Ακόμα μία συνάντηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν εκείνη με τον διπλωμάτη και πολιτικό Έντβαρντ Σεβαρντνάτζε, ο οποίος την περίοδο 1985-1991 ήταν ο πανίσχυρος υπουργός Εξωτερικών της Σοβιετικής Ένωσης. Ήμουν μόλις 25 χρόνων»
                                                                                                                                                                    Πόπη Τσαπανίδου - Νίκος Ιατρού: Εξη χρόνια έρωτας.
Η παρουσιάστρια του Star και ο χρηματιστής, που περνούν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους, γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους της Πόπης Ο χρηματιστής γοήτευσε την όμορφη δημοσιογράφο με αργά και σταθερά βήματα.
Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν στα στέκια της Αθήνας και η έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο άρχισε να γίνεται όλο πιο έντονη. «Γράψε απλά ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Τόσο καλά, που χτυπάω ξύλο. Η αλήθεια είναι ότι όντως αισθάνομαι πως περνάω τώρα την εφηβεία μου. Γιατί δεν πέρασα ποτέ μου. Ήταν ένα στάδιο της ζωής μου που αναγκάστηκα να προσπεράσω. Γενικά όλη μου η ζωή είναι τρελή. Και δύσκολη. Έτσι ήρθαν τα πράγματα»», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια