Alpha 1 News

Destiny: Νέα Tαινία στην Ελλάδα σε παραγωγή του Ανδρέα Βουγιούκα


Η νέα ταινία << Destiny >> (Πεπρωμένο) έχει γυρίσματα από την Ελλάδα.

Το << Destiny >> σε παραγωγή του έλληνα ηθοποιού Ανδρέα Βουγιούκα πραγματοποιεί τα γυρίσματα στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα είναι γυρισμένο στη χώρα μας.
Σε συνέντευξη στον Θοδωρή Καλιμτζάκη στον ART FM 90,6 ο έλληνας ηθοποιός και παραγωγός Ανδρέας Βουγιούκας μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του Laura Barjum μίλησαν για το σημαντικό αυτό εγχείρημα.

Είναι μία ξενόγλωσση ταινία που στόχο έχει να τονίσει την ελληνική φιλοξενία παρόλες τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Οι συντελεστές του Destiny βρίσκονται σε συνεννόηση με δύο παραγωγές στην Κολομβία προκειμένου να γίνει το 20% των γυρισμάτων εκεί. Με τον νέο νόμο, το Ε.Κ.Ο.Μ.Ε. (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) έχει αυτή τη στιγμή το γρηγορότερο πρόγραμμα της Ευρώπης σε ανταπόδωση επιστροφής φόρου. Οι αιτήσεις ανέρχονται σε 37 (μέχρι τώρα) υψηλής ποιότητας, γεγονός που προσελκύει όλο και περισσότερα studio από όλο τον κόσμο στο να γυρίσουν ταινίες στην Ελλάδα. Πόσο μάλλον και ελληνικές παραγωγές που έχουμε ανάγκη να φανεί η δουλειά μας στο εξωτερικό.

Ο Ανδρέας Βουγιούκας δηλώνει ότι υπάρχει δυνατότητα μέσω ενός αμερικάνικου πρακτορείου να προβληθεί για πρώτη φορά το Destiny στο Netflix. Εάν συμβεί αυτό, θα είναι τεράστια επιτυχία όχι μόνο για την ελληνική παραγωγή αλλά και για την ίδια τη χώρα επειδή θα διαφημιστεί ο τόπος μας. Η ταινία περιλαμβάνει πολλά γυρίσματα στο κέντρο της Αθήνας και στην Ακρόπολη. Αρχές Οκτώβρη θα είναι έτοιμο το τελικό μοντάζ της ταινίας και στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση μέσω των συνεργατών που έχουν συμφωνία με το Netflix.

H Laura Barjum έχει σπουδάσει 3 χρόνια σε Δραματική Σχολή και είναι πρώην Miss Colombia για το 2017 και πρώτη Aναπληρωματική Miss Universe για το ίδιο έτος. Σε ερώτηση για το αν η ομορφιά κάνει τα πράγματα πιο εύκολα ή πιο δύσκολα στη ζωή, η ίδια απαντά ότι η ομορφιά από μόνη της δεν αποτελεί διαβατήριο. Πρέπει να αποδεικνύει πάντα ότι είναι και ηθοποιός. Xαρακτηριστικά δηλώνει ότι όταν πήγαινε στα casting της έλεγαν όλοι πόσο όμορφη είναι. Αυτή όμως ήταν πάντα συγκεντρωμένη στο στόχο της και στην υποκριτική. Είναι ευγνώμων που ο Ανδρέας της έδωσε τη δυνατότητα μέσα από την ταινία του να αποδείξει ότι είναι και ηθοποιός. Η ίδια παίζει και στην τηλεοπτική σειρά Bolivar του Netflix. Mάλιστα αυτό την έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Σε ερώτηση για τον αν το Netflix έχει αλλάξει τα δεδομένα στη Βιομηχανία του θεάματος, o Ανδρέας και η Laura απαντούν πως πράγματι έχει αλλάξει τις ισορροπίες. Μπορεί να δει κανείς ότι θέλει, από αθλητικά μέχρι ταινία ή οποιαδήποτε σειρά. Φαίνεται αυτό και από τα σχόλια του κόσμου ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.
Ο Ανδρέας προσθέτει ότι και οι άνθρωποι που δεν έχουν Netflix, έχουν μάθει τη διαδικτυακή αυτή πλατφόρμα. Τέτοια η απήχηση στον κόσμο.

Ο Alex (Ανδρέας Βουγιούκας) είναι τραγουδιστής που θέλει να ακολουθήσει το όνειρα του. Αντιμετωπίζει και αυτός τα αληθινά καθημερινά προβλήματα των νέων ανθρώπων. Το μήνυμα που θέλει ο ίδιος να περάσει μέσα από την ταινία, είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε. Όταν πιστεύεις και παλεύεις για κάποια πράγματα, σε ανύποπτη στιγμή, μπορεί να έρθουν όπως τα περιμένεις
Σε ερώτηση για το πως γνωρίστηκε με τη Laura στην πραγματική ζωή, ο Ανδρέας δηλώνει ότι η συνάντηση τους ήταν κάτι το << καρμικό >>, Πεπρωμένο αν θέλετε. Ένα πολύ όμορφο παραμύθι. Εκείνος την είδε στο Λας Βέγκας και είπε ότι αυτή η κοπέλα είναι για το ρόλο. Έβλεπε τα Καλλιστεία και στη συνέχεια έμαθε ότι είναι και ηθοποιός. Τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τους.

Η Christina (Laura Barjum) είναι μία χορεύτρια από την Κολομβία που θέλει να πραγματοποιήσει όλα όσα έχει ονειρευτεί. Έχει περάσει δύσκολα χρόνια και έρχεται στην Ελλάδα. Εκεί θα γνωρίσει τον Alex. Για τον ρόλο της η Laura λέει ότι μέσα από την ταινία θέλει να δείξει στους έλληνες τηλεθεατές και σε όλο τον κόσμο κάτι το πολύ ευχάριστο. Τα μαχητικό και αισιόδοξο. Η Χριστίνα θέλει να αποδείξει ότι αξίζει το κάτι παραπάνω, μέσα από το χαμόγελο της και τα χρώματα του ίδιου της του λαού. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες.
Η ίδια είναι λάτρης του ελληνικού φαγητού. Μιλάει με τα καλύτερα για την Ελλάδα και ευχαριστεί τον Ανδρέα που ήταν από την αρχή τόσο υποστηρικτικός μαζί της. Τη βοήθησε να μάθει πολλά. Σε χιουμοριστικό τόνο της έχει κάνει εντύπωση που στην Ελλάδα τρώμε πολύ αργά σε αντίθεση με την Κολομβία που οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί.

Στη σκηνοθεσία είναι ο Δημήτρης Κιτσικούδης και στο σενάριο η Ειρήνη Γλυνιαδάκη. Το Destiny αποτελείται από μεγάλο cast ηθοποιών και πολύ αξιόλογους ανάμεσα σε αυτούς ο Aλμπέρτο Εσκενάζυ και ο Δημήτρης Δανάμπασης.

Περιμένουμε την νέα ελληνική ταινία << Πεπρωμένο >> και ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!

Θοδωρής Καλιμτζάκης