Alpha 1 News

Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη:Το παραλήρημα του 38χρονου που έσφαξε τη μητέρα τουΠαραλήρημα η κατάθεση του 38χρονου που μαχαίρωσε τη μητέρα του στη Νέα Σμύρνη - 
Τη σκότωσε στο κρεββάτι της και τη μετέφερε σε μια καρέκλα όπου τη βρήκαν οι αστυνομικοί -
 Ο δράστης υποστήριξε ότι το θύμα είχε μπλέξει σε… μασονικές στοές - Μόνιμοι οι καυγάδες μεταξύ τους γιατί δεν είχε πάρει το πτυχίο του - 
Η 64χρονη φέρει σημάδια από χτυπήματα στο λαιμό – 
Η πρώτη εκτίμηση είναι πως η μαχαίρωσε


Κάθε νέα πληροφορία για το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας 38χρονος άνδρας έσφαξε τη μητέρα του και την κράτησε τρεις μέρες μέσα στο διαμέρισμά τους, είναι πιο συγκλονιστική και πιο σοκαριστική από την προηγούμενη. Τα νέα στοιχεία έρχονται στο φως μέσα από την κατάθεση – παραλήρημα που έδωσε στους αστυνομικούς ο δράστης.

Η οικογένεια έμενε στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 στη Νέα Σμύρνη σχεδόν τον τελευταίο χρόνο. «Ντάξει παιδιά, εγώ τη σκότωσα στις 7 του μήνα» είπε στους αστυνομικούς όταν εκείνοι το βράδυ της Πέμπτης (10.05.2018) έσπασαν (με τη βοήθεια κλειδαρά) την κλειδωμένη πόρτα του διαμερίσματος. Βρήκαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας «καθισμένο» σε μια καρέκλα. Απέναντί της, καθόταν ο άνθρωπος που της έκοψε, πιθανότατα μαχαιρώνοντάς την στο λαιμό, το νήμα της ζωής.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο 38χρονος μαχαίρωσε στο λαιμό τη μητέρα του. Ο ιατροδικαστής έχει εντοπίσει σημάδια στο λαιμό. Και η πρώτη εκτίμησή του είναι πως ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα του στο λαιμό. Επειδή όμως η σορός είναι σε σήψη, δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για την αιτία θανάτου. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο θάνατος της 64χρονης στη Νέα Σμύρνη επήλθε από τις πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε ο 38χρονος γιος της.

 Οι Μάσονοι και η σχολή – Το παραλήρημα του 38χρονου που έσφαξε τη μητέρα του
Η κατάθεση παραλήρημα με Μασόνους και φάρμακα στο φαγητό
Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος σπούδαζε μεταφραστής στο Πολιτικό της Νομικής. Είχε διακόψει όμως τις σπουδές του. Και αυτό, όπως είπε στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς, ήταν μια μόνιμη πηγή έντασης με τη μητέρα του. Εκείνη, υποστήριξε, τον πίεζε να τελειώσει τις σπουδές του και να πάρει το πτυχίο του.

Είπε στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε στο κρεββάτι της. Και μετά, μετέφερε το άψυχο κορμί της στην καρέκλα όπου τη βρήκαν νεκρή. «Η μητέρα μου είχε μπλέξει με Μασονικές Στοές. Εκείνοι της είπαν να μου ρίχνει φάρμακα στο φαγητό για να ελέγξουν το μυαλό μου με στόχο να επιστρέψω στη σχολή», έχει πει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.


Η οικογένεια έμενε στην οδό Ιωνίας στη Νέα Σμύρνη σχεδόν έναν χρόνο. Οι περισσότεροι τους γνώριζαν ελάχιστα. Από την πρώτη στιγμή, οι πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν το ενδεχόμενο ο δράστης να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε στους δημοσιογράφους πως έβλεπε τον 38χρονο να βγαίνει στο μπαλκόνι, να μιλά και να κουνά τα χέρια του σπασμωδικά. Η μητέρα της μένει σε διαμέρισμα ακριβώς απέναντι από εκείνο όπου έγινε το έγκλημα. Η γυναίκα δήλωσε συγκλονισμένη. «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αν το πω στη μαμά μου, θα μου πει «κινδυνεύαμε κι εμείς»», είπε.

«Η μητέρα μου, μου το έλεγε επανειλημμένως: αυτό το παιδί δεν είναι καλά». Τις τελευταίες μέρες, όμως, δεν υπήρξε καμία κίνηση από το διαμέρισμα, σημείωσε.


Το έμαθε από την τηλεόραση
Ο θύτης έχει κι έναν αδερφό όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου έμενε ο 38χρονος και η άτυχη γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο αδερφός του δράστη έμενε μαζί τους. Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

«Εγώ μόνο τη γυναίκα ήξερα. Καλός άνθρωπος» είπε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όταν το πρωί της Παρασκευής (11.05.2018) βρέθηκε στον τόπο της οικογενειακής τραγωδίας. Όπως είπε, έμαθε για το έγκλημα από την τηλεόραση. «Πήγε το μυαλό μου λόγω των ηλικιών», τόνισε.

Από την ημέρα που νοίκιασε το διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης είχε πάει εκεί ελάχιστες φορές. Σε μια από τις επισκέψεις αυτές, είχε δει και τον 38χρονο. Αλλά δεν τον γνώριζε καλά. Και τότε ακόμα, ελάχιστα τον είχε δει. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, οι γιοι της 64χρονης αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το να βρουν δουλειά. Αυτός φαίνεται πως ήταν, ένας, από τους λόγους που ο 38χρονος έμενε με τη μητέρα του.Έτσι αποκαλύφθηκε το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη
Οι αστυνομικές Αρχές ειδοποιήθηκαν από γείτονες, διότι από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη, στην οδό Ιωνίας 11, αναδύονταν μια έντονη δυσοσμία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, μαζί με έναν κλειδαρά. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, χρειάστηκε να παραβιάσουν την πόρτα για να μπουν στο διαμέρισμα. Και όταν το κατάφεραν βρέθηκαν απέναντι σε ένα αδιανόητο θέαμα: ο 38χρονος άνδρας, καθισμένος σε μια καρέκλα, παραδέχτηκε από την πρώτη στιγμή πως είχε σκοτώσει τη μητέρα του. Το πτώμα της οποίας ήταν αφημένο σε μια καρέκλα απέναντί του, αναφέρουν οι πληροφορίες. Νέα Σμύρνη

Ο άνδρας με κυνική απάθεια είπε τότε στους αστυνομικούς: «Ντάξει παιδιά, εγώ την σκότωσα από τις 7 του μήνα»…

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας είχε ήδη αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια σήψης. Ο άνδρας αμέσως συνελήφθη και πλέον ερευνώνται από τις Αρχές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα. «Φως» στο τι έγινε στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στο πτώμα της 64χρονης γυναίκας.