Alpha 1 News

Σίριαλ με την 25χρονη και τον... δράκο στο Γκύζη -Δεν το σκηνοθέτησα, κάποιος πήγε να με βιάσει

Σίριαλ με την 25χρονη και τον... δράκο στο Γκύζη -Δεν το σκηνοθέτησα, κάποιος πήγε να με βιάσει
Αφού προκάλεσε αναστάτωση και τρόμο στη γύρω περιοχή, αφού στη συμπληρωματική της κατάθεση «έσπασε» και ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε την απόπειρα βιασμού, τώρα η 25χρονη επιστρέφει στην αρχική της κατάθεση και ισχυρίζεται ξανά ότι όντως έπεσε θύμα βιασμού. 
Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, η υπόθεση της 25χρονης βοηθού οδοντιάτρου, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού νωρίς το βράδυ της Τρίτης, καθώς είχε βγει από την κλινική που εργαζόταν και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό της, είχε προκαλέσει αναστάτωση. Η ύπαρξη ενός επίδοξου βιαστή στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορεί παρά να θορυβήσει τους κατοίκους αλλά και την ΕΛ.ΑΣ. 
Η 25χρονη κατήγγειλε το βιασμό με σκισμένα ρούχα και χαρακιές σε όλο της το σώμα, λέγοντας ότι ο επίδοξος βιαστής την απείλησε με μαχαίρι αλλά κατάφερε να γλιτώσει καθώς τον χτύπησε στο κλώτσησε και έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να καταφέρει να του ξεφύγει. 
Ωστόσο, στην κατάθεση της 25χρονης υπήρχαν κάποια σημεία που δεν κόλλαγαν, όπως το γεγονός ότι η νεαρή δεν είχε μαζί της την τσάντα της, πράγμα που θεωρείται απίθανο, ότι κατήγγειλε ότι ο επίδοξος βιαστής είχε τσιλιαδόρο που τον περίμενε σε μηχανή, αλλά, επίσης, ότι δεν βρέθηκε σχετικό υλικό από κάμερες ασφαλείας σε καταστήματα της περιοχής, ενώ κανένας από τους γείτονες δεν άκουσε τις φωνές της νεαρής. 
Εχοντας αυτά κατά νου στην ΕΛ.ΑΣ. κάλεσαν τη νεαρή σε συμπληρωματική κατάθεση. Εκεί, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο, μη μπορώντας να απαντήσει λογικά στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, η 25χρονη έσπασε και ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε την απόπειρα βιασμού για να αναβάλλει το γάμο της. 
Η όλη υπόθεση προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση ενώ το γεγονός ότι η 25χρονη παραδέχτηκε ότι σκηνοθέτησε τον βιασμό άφησε έκπληκτους τους πάντες ενώ ξεσήκωσε και κύμα αρνητικών σχολίων εναντίον της. Αλλωστε από την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε από καταγγέλλουσα κατηγορούμενη καθώς της ασκήθηκε δίωξη για . 
Ωστόσο, η 25χρονη επανέρχεται στην αρχική της κατάθεση και υποστηρίζει ότι όντως υπήρξε απόπειρα βιασμού. Ο δικγόρος της, Αντώνης Φούσας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Epsilon είπε ότι η 25χρονη πελάτισσά του θα πάει σήμερα να καταθέσει ξανά στην ΕΛ.ΑΣ. ότι όσα πληροφορήθηκε από τις τηλεοράσεις «ότι δήθεν δεν έγινε εις βάρος της απόπειρα βιασμού δεν είναι αλήθεια και ότι υπέγραψε μεν κάποιο κείμενο, του οποίου το περιεχόμενο δεν της ανεγνώσθη, και σε κάθε περίπτωση η απόπειρα είναι αλήθεια». «Η ίδια υποστηρίζει και ενώπιον μου αλλά και στις αρχές ότι είναι αλήθεια η απόπειρα εναντίον της» συμπλήρωσε. «Η εντύπωση που μου δημιουργήθηκε είναι ότι πρόκειται για ένα σοβαρό κορίτσι και σοβαρή οικογένεια. Θα σας πω περισσότερα όταν διαβάσω τη δικογραφία. Τώρα μπορώ να πω μόνο όσα μου είπε χθες και μου είπε ότι θα τα πει στην αστυνομία» ανέφερε ο δικηγόρος. «Οι κακώσεις στο σώμα της δεν μπορώ να διανοηθώ ότι της προκάλεσε μόνη της. Κάποιο τρίτο πρόσωπο της το προκάλεσε και αυτό το πρόσωπο προφανέστατα είναι αυτός που αποπειράθηκε να τη βιάσει» τόνισε. «Ήταν έτοιμη για τον γάμο τον Μάιο, τα προσκλητήρια ήταν στο σπίτι της, ήταν έτοιμη να τα στείλει. Δεν υπήρχε πρόθεση εκ μέρους της να μη γίνει ο γάμος. Θέλει τον γάμο της, θέλει τον σύντροφό της» κατέληξε.