Alpha 1 News

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΑΝΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ . .ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΙΑΣ ΚΟΣΣΙΩΝΗ


Η Σία Κοσιώνη, στα 38 της χρόνια σήμερα, πολύ πριν γνωρίσει τον Κώστα Μπακογιάννη και επισημοποιήσει τη σχέση μαζί του, υπήρξε παντρεμένη με τον Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο και πρώην σκηνοθέτη της αγαπημένης νεανικής εκπομπής «Comfuzio» που έκανε γνωστούς στο πανελλήνιο τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.
Ο πρώην σύζυγος της κεντρικής παρουσιάστριας του Σκάι ήταν ο Μιχάλης Λεάνης, ο οποίος παρά την αναγνωριστιμότητα της συζύγου του, ο ίδιος αρνήθηκε να παίξει το παιχνίδι της δημοσιότητας και παρέμεινε άγνωστος στο ευρύ κοινό. Η γνωριμία τους έγινε το 2002. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε η δημοσιογράφος και πρόκειτο για έναν έρωτα κεραυνοβόλο Το ζευγάρι μετά από έξι χρόνια γάμου οδηγήθηκε στο διαζύγιο.Ως ύστατη προσπάθεια, το ζευγάρι μετακόμισε στα βόρεια προάστια ενώ μέχρι πρότινος ζούσε στην Πειραϊκή ωστόσο όπως φαίνεται τελικά δεν ευδοκίμησε η απόφασή του.. . Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης; γνωρίστηκαν σε ένα party που είχε διοργανώσει το 2013 στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση ο τότε εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ και συνάδελφος Ανδρέας Παπαδόπουλος. Αμέσως υπήρξε μεταξύ τους μια μοιραία έλξη. Αμφότεροι είχαν από ένα διαζύγιο στο ενεργητικό τους αλλά πλέον ήταν ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από δεσμεύσεις του παρελθόντος.
Στις αρχές Οκτωβρίου η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έγιναν γονείς για πρώτη φορά και από τότε ζουν μοναδικές στιγμές με το μωρό τους.
Η anchorwoman του ΣΚΑΪ και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έχουν αποφασίσει τι όνομα θα δώσουν στον γιο τους, αλλά και μερικές από τις λεπτομέρειες του Μυστηρίου.
Η βάφτιση του μικρούλη θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα γίνει στην Αθήνα ή στο Καρπενήσι.
Όσον αφορά το όνομα του μικρού θα είναι Δήμος και μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή. Πίσω από το όνομα κρύβονται συναισθήματα και μια πολύ τρυφερή ιστορία. Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους και απόλυτα δικαιολογημένη αδυναμία που είχε ο Κώστας Μπακογιάννης στον αδικοχαμένο πατέρα του, Παύλο.
Οι καλοί φίλοι του Παύλου Μπακογιάννη, ακόμα και μετά τον θάνατό του, ήταν στο πλευρό της οικογένειας και κυρίως των παιδιών του. Ένας από τους πιο κοντινούς του φίλους στη ζωή του δημοσιογράφου και πολιτικού ονομάζεται Δήμος και ο Κώστας έχει πολύ καλή σχέση μαζί του και τον θεωρεί δικό του άνθρωπο. Έτσι πήρε την απόφαση να δώσουν στο μωρό το όνομά του, ως ελάχιστη ανταπόδοση όσων τους έχει προσφέρει τόσα χρόνια.
Νονές του μικρού θα είναι η αδερφή του Κώστα, Αλεξία Μπακογιάννη και μια επιστήθια φίλη της Σίας, οι οποίες είχαν παντρέψει το ζευγάρι, τον περασμένο Ιούλιο στο Καρπενήσι.. . .Περισσότερες πληροφορίες γιά τόν γάμο τού Μιχάλη Λεάνη σέ λίγες μέρες...