Alpha 1 News

Νέα εφαρμογή του Facebook «κρύβει» ενοχλητικούς φίλους από τον τοίχο σας

Νέα εφαρμογή του Facebook «κρύβει» ενοχλητικούς φίλους από τον τοίχο σας



Το κοινωνικό δίκτυο εγκαινιάζει το "Snooze", ένα κουμπί με το οποίο σταματούν να εμφανίζονται ενημερώσεις από συγκεκριμένα άτομα στη ροή των ειδήσεών σας.Το εν λόγω κουμπί λειτουργεί επίσης για σελίδες και ομάδες. Το αποτέλεσμα είναι προσωρινό,διάρκειας 30 ημερών και όλοι οι φίλοι, οι σελίδες ή οι ομάδες για τις οποίες έχετε πατήσει το Snooze δεν θα ξέρουν τι έχετε κάνει.
Σύμφωνα με το Facebook, το χαρακτηριστικό αυτό δίνει στους χρήστες "περισσότερο έλεγχο" πάνω στη ροή των ειδήσεων στη σελίδα τους, "οπότε ο χρόνος που [ξοδεύετε] στο Facebook είναι χρόνος που δαπανάται καλά".
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες είναι ένα κλικ στο κουμπί «Επιλογές» στην επάνω δεξιά γωνία μιας ανάρτησης και να επιλέξουν «Αναβολή».
Το Facebook ειδοποιεί τους χρήστες λίγο πριν τελειώσει η περίοδος Snooze, ενώ μπορούν να την ανακαλέσουν μόνοι τους ανά πάσα στιγμή.

Πότε το Facebook μπορεί να κάνει κακό στην ψυχική υγεία των χρηστών




Δεν υπάρχουν σχόλια