Alpha 1 News

Ο Γ. Καρατζαφέρης εφ΄ όλης της ύλης στην εφημερίδα "ΑΞΙΑ"
Ο πρόεδρος του Λ Α.Ο.Σ. κ Γιώργος Καρατζαφέρης  σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αξία  μίλησε εφ όλης της ύλης.  Το πολιτικό σκηνικό που τρίζει, η εκλογή Τραμπ στις Η.Π.Α.  αλλά και  για  τα μελλοντικά  του σχέδια  είναι στο  επίκεντρο  της συνέντευξης.


Ο κ. Καρατζαφέρης   ξεκαθάρισε  πως η Εθνική Ενότητα είναι προέκταση του ΛΑΟΣ αφού  η ιδεολογία και το όραμα τους είναι ταυτόσημο. Ενώ χαρακτηριστικά τονίζει πως όσοι πόνταραν  στην δια βίου πολιτική μου ομηρεία θα βρεθούν προ εκπλήξεων.


   Για τα νέα δεδομένα στην  Ευρώπη  μετά την εκλογή Τραμπ ο κ. Καρατζαφέρης  μεταξύ άλλων τονίζει : Η εκλογή Τράμπ , το Brexit του Φάρατζ, τα ποσοστά των εθνικιστών σε Αυστρία, και Γαλλία , τα υψηλά ποσοστά των “ομογάλακτων”  στην Ολλανδία  αλλά και στην ίδια τη Γερμανία, φωτίζουν το νέο δρόμο της αυθύπαρκτης  εθνικής παρουσίας. Η ελληνική πραγματικότητα  θα επηρεαστεί θετικά αν παραδώσει το τιμόνι σε ομοϊδεάτες του ο κ. Τραμπ. Αν παραμείνουν οι εγχώριοι βρικόλακες  της παγκοσμιοποίησης προφανώς  το βαρομετρικό θα είναι χαμηλό.
 Όσον αφορά τα  εθνικά μας ζητήματα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ  τονίζει:
 Η παρακμή , η φτώχεια, η καχεξία , η Ελλάδα, τέλος πάντων, του Τσίπρα έχει απολέσει πλέον την όποια  διαπραγματευτική δυναμική  τόσο στο παρασκήνιο όσο και στο προσκήνιο. Φοβούμαι για τα εθνικά θέματα πού περισσότερο  από την οικονομική δυσπραγία.

  Σε ενδεχόμενη μη ρύθμισης του χρέους αν θα υπάρξει πολιτική αστάθεια  ο  πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ  λέει χαρακτηριστικά:  Ούτως ή άλλως οδηγούμεθα  στο ΧΑΟΣ. Το θέμα δεν είναι η πολιτική αστάθεια αλλά η κοινωνική απάθεια. Όσο ο λαός αδιαφορεί  για την ατομική του αλλά και την εθνική υποβάθμιση  δεν υπάρχει καμία προοπτική.
Σχετικά με τον Αντώνη Σαμαρά και το αν θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο άμεσο μέλλον  στην ηγεσία της χώρας  ο κ Γιώργος Καρατζαφέρης  προσπερνά την ανθρώπινη πικρία από την unfair συμπεριφορά του καθώς  πιστεύει ότι έχει αδικήσει τις δυνατότητες του, όπως επίσης  ότι στην αδικία αυτή συνήργησαν πολλοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά.
 Ερωτηθείς για το κλίμα που τείνει να δημιουργηθεί  και για τον ενδεχόμενο  πρόωρων  εκλογών ο κ. Καρατζαφέρης τονίζει:
 Εκλογές προκαλούνται  είτε από πολιτική σκοπιμότητα που εξυπηρετεί το κυβερνών κόμμα , είτε από απώλεια της δεδηλωμένης. Όσο τα 2/3 των βουλευτών του   ΣΥΡΙΖΑ και του εταίρου του διαπιστώνουν  ότι η έδρα τους θα χαθεί δια παντός , ο κ.  Τσίπρας και ο πολιτικός του αρραβωνιάρης δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.
Τόνισε  επίσης  πως πρέπει “Να σταματήσουν τις  κοκορομαχίες  Τσίπρας και Μητσοτάκης”΄ενώ  οι προσδοκίες  Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές καταπονούν  τους ψηφοφόρους του και  αποδυναμώνουν την ένταση  του αιτήματος.


 Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ  αναφερόμενος  στις τηλεοπτικές  άδειες  δήλωσε:

 Ο κ Παππάς ευφυής πράγματι , δεν ζύγισε  και δεν μέτρησε επαρκώς όλες τις παραμέτρους  της πράξεως του το τόλμημα επέβη ατόπημα.


Όσον αφορά στα  μελλοντικά του σχέδια και την παραμονή του στη τηλεόραση  τόνισε: Μετά τον Σπύρο και μένα  υπάρχουν δυο γενιές που περιμένουν να πάρουν τη σκυτάλη  για νέα ρεκόρ. Ελπίζω καλύτερα και μεγαλύτερα  από τα δικά μας. Ολόκληρη η συνέντευξη στην εφημερίδα "ΑΞΙΑ"