Πετροπόλεμος έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη


Πετροπόλεμος έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη
Στόχος αγνώστων έγινε για ακόμη μια φορά η οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής ομάδα αγνώστων επιτέθηκε πετώντας πέτρες, χωρίς να προκαλέσει ζημιές στο σπίτι.
Ωστόσο, ζημιές υπέστησαν αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε κοντινή απόσταση, ενώ στο χέρι τραυματίστηκε ο αστυνομικός φρουρός του υπουργού Επικρατείας.

Τα μέλη αυτής της κυβέρνησης, ούτε εκβιάζονται, ούτε εκφοβίζονται, είναι το μήνυμα που στέλνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μετά τη νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Για τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, γίνεται στόχος βίαιης επίθεσης, με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, τον τραυματισμό ενός ανθρώπου» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος και υπογράμμισε:

«Πληροφορούμε τους κάθε λογής χούλιγκαν, καθώς και τους πρόθυμους υποκινητές τους, ότι τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει».

0 σχόλια: