Ταυτοποιήθηκε το θύμα της άγριας δολοφονίας στα Λιμανάκια ΒουλιαγμένηςΤαυτοποιήθηκε το θύμα της άγριας δολοφονίας στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης
Πενηντάχρονος Έλληνας είναι το θύμα της άγριας δολοφονίας στις 15 Ιουνίου στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Καθώς επί μέρες, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, η ταυτότητά του νεκρού δεν είχε αναγνωριστεί, προηγήθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, η δημοσιοποίηση στον δικτυακό τόπο της ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφιών με διάφορα τατουάζ του άνδρα που βρέθηκε άγρια χτυπημένος και καμμένος. 
Πρόσωπο του περιβάλλοντος του 50χρονου, ο οποίος κατά πληροφορίες ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά, τα αναγνώρισε, όταν είδε τις φωτογραφίες αυτές, και ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία, η οποία και ταυτοποίησε τα στοιχεία του.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του 50χρονου (τα αρχικά του ονόματός του είναι Α.Μ.) είχε βρεθεί ξημερώματα σε βραχώδη ακτή, ενώ λεκέδες αίματος και στάχτη εντοπίστηκαν λίγο αργότερα σε κοντινό χωματόδρομο.

Οι δράστες είχαν πολτοποιήσει το κρανίο του κι έκαψαν μεγάλο μέρος του δέρματος, πιθανώς για να εμποδίσουν την ταυτοποίησή του.

Πλέον η Αστυνομία συνθέτει σε άλλη βάση το παζλ για την αναζήτηση των δραστών.

0 σχόλια: