Alpha 1 News

Ο Νίκος Σαλαβράκος αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου του ΛΑ.Ο.Σ 

Τον δικηγόρο και τέως Ευρωβουλευτή κ. Νικόλαο Γ. Σαλαβράκο  ορίζει ώς εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ  ο Γ. Καρατζαφέρης. 


ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΚατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 15 παρ. 8 και 9, του καταστατικού του κόμματος Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ο Πρόεδρος, Γεώργιος Ι. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Αποφασίζει
1) Ορίζει εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του Κόμματος τον δικηγόρο και τέως Ευρωβουλευτή κ. Νικόλαο Γ. ΣΑΛΑΒΡΑΚΟ στον οποίο αναθέτει τις κατωτέρω αρμοδιότητες.
α) Να ηγείται του κομματικού αγώνα και της δράσης αυτού.
β) Να προΐσταται, συντονίζει και οργανώνει την λειτουργία του κόμματος και να εποπτεύει τη σωστή εφαρμογή των λαμβανομένων αποφάσεων.
γ) Να ορίζει τον εκπρόσωπο τύπου και τον γενικό διευθυντή του κόμματος με τους αναπληρωτές του καθώς και τους βοηθούς και συμβούλους του ίδιου.
δ) Να διορίζει εκπροσώπηση του ιδίου καθώς και την αναπλήρωσή του.
ε) Να προεδρεύει του πολιτικού συμβουλίου απουσία του Προέδρου.
στ) Να διορίζει την οικονομική επιτροπή όπως προβλέπεται στο άρθρο 22 του καταστατικού και προΐσταται αυτής.
ζ) Να προεδρεύει της επιτροπής αξιολόγησης και αξιοποίησης στελεχών όπως ορίζεται στο άρθρο 24 του καταστατικού.

2) Όπου στο καταστατικό προβλέπονται καθήκοντα αναπλήρωσης του Προέδρου του κόμματος περιέρχονται και ασκούνται αποκλειστικά από τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο.


Αθήνα, 27-01-2016

Ο Πρόεδρος

2 σχόλια:

 1. ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ -ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.-ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ...
  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η "ΔΙΧΟΣΤΑΣΙΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ-ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG aristerospatriotis.

  Στις 26 Ιανουαρίου αναφερθηκαμε απο αυτό το ιστολόγιο με συγκρατημένη αισιοδοξία στην επανεμφανιση του Γ.Καρατζαφέρη σε ρόλο ηγετη του ΛΑ.Ο.Σ., με αναφορες στο Πρόγραμμα, τις Θέσεις του Κόμματος και το Δόγμα του " Πατριωτικού Παρεμβατισμού", παραλληλα με την ανακοινωσή του ότι "ξεκιναμε παλι τη μαχη , θα αλωνίσουμε την Ελλάδα, και οσοι πιστοι και μη κιοτεψαντες ελάτε στον καλο αγώνα"...

  Ο στη συνεχεια τοποθετησεις του στα Εθνικα και Κοινωνικά θέματα ειναι συμφωνες με τις Κομματικές Θέσεις και μας βρίσκουν συμφωνους οπως και παλιότερα. Προσφυέστατη ηταν και η αναφορά του στο ότι "εμεις στην Ελλάδα εχουμε πληρώσει την οφειλή μας στους Μουσουλμάνους και τον Μωαμεθ , για 400 ολόκληρα χρόνια ( κατι που ασφαλώς μας διαχωρίζει αολους τους αλλους Ευρωεταίρους μας σ.σ.) , αλλο Ισλάμ στην Ελλάδα δεν θα ανεχθούμε"...

  Ακριβώς ομως αυτη η δυναμική και ηγετική επανεμφανιση και κηρυξη ενος νεου αγωνα απο τις Κομματικές δυναμεις του ΛΑ.Ο.Σ. που αναδυεται και παλι απο την οργανωτική του υφεση ( κατ αλλους "εξαφανιση" των 12 μηνων ) σε μια περίοδο που ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΌΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ....

  ...τραυματιζεται κατα την αποψη μας (που την εχουμε εκφρασει σαφως και προσωπικά, αναλαμβανοντας και την ευθυνη της σχετικής διαφωνίας και εντονώτατης συζήτησης που προεκυψε...- και στον ίδιο του σημερα κι παλι λειτουργούντα ως Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. )-απο την ακριτη αναμιξη των συνθημάτων για συστρατευση και αγωνα με προβολή και διαφημιση -και απ τον ιδιο προσωπικα-για διαφορα "κολλαγόνα".

  Μπορούμε να κατανοησουμε την αναγκη το ΑΡΤ που διατηρει-και πρός τιμην του, την ανεξαρτησια του απο διαφορα "κεντρα χειραγώγησης " ΜΜΕ- να εχει εσοδα και ειναι νομιμη η διαφημιση και οι τηλεπωλήσεις που τις κανουν όλα τα καναλια και ΜΜΕ.Οπως μπορούμε να κατανοήσουμε και την ενίσχυση της προωθητικής ενεργειας αν αυτή γίνεται και απο τον ίδιο τον Επιχειρηματία-Καναλάρχη του ΑΡΤ Γ. Καρατζαφέρη.

  Ομως υποβιβαζει σαφως και δυστυχως και προσβαλλει το πολιτικο μηνυμα της νεας εξόρμησης του ΛΑ.Ο.Σ. που επαγγελεται ο Γ. Καρατζφερης η χρηση των εννοων του "κολλαγόνου" ως "στοιχειου που θα βοηθησει ον αγώνα μας", "ως παραγοντα που τον κρατα και τον ίδιο όρθιο και γερό " κλπ κλπ..


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ)
  Μια εκπομπή πολιτικου σχολιασμού και κλησης σε μαχη πρεπει να διαθετει ενα ελάχιστο επίπεδο αισθητικής για να μπορεί να "περνάει" το μηνυμα και να μην μεταπίπτει σε ψιλοκουβεντα καφενείου, ανοικτή σε κριτικές και χλευη, αδικώντας ετσι τα πολλά σωστά που λεγονται εκει...

  Δεν μπορει επίσης να χρησιμοποιει αναμικτα -ουτε ως αστειακια-αναφορές τετοιου ειδους , ουτε να θλιβει όλους εκεινους που δηλώνουν μεσα απο τα τηλεφωνηματα στο ΑΡΤ την ετοιμότητατους για αγώνα με προτροπές τυπου " δεκτοι στον αγώνα -παρτε κολλαγόνα" και μαλιστα με το κλείσιμο της εκπομπης, που ετσι αφηνει αυτη την τελευταία πολυ κακή και ευτελή πολιτικά εντυπωση.

  Η αναμιξη αυτή της επιχειρηματικής με την πολιτική επικοινωνιακή δραση μεσω του Καναλιού προκαλεί σε πολλους , κατα τα άλλα θετικα προσκειμενους στις Θεσεις και Προγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ. και την εν γενει ιστορική πολτικη οξυδερκεια του σημερα και παλι Προεδρου του ΛΑ.Ο.Σ. , πολυ αρνητικα σχόλια,ακριβως λόγω τη μεγαλης αντιφασης των δυο αυτων "προσωπικοτήτων " σε μία ταυτοχρόνως.

  Περαν αυτού δε , μπορεί να θεωρηθεί -εστω απο κακοπίστους- ότι η μετα απο καιρό δυναμική πολιτικη αναφορά σε επανεναρξη του αγώνα του ΛΑ.Ο.Σ αποτελει στην ουσία -αντικειμενικά η και υποκειμενικα, με πρόθεση...- "δόλωμα" για να προωθηθουν τα συγκεκριμένα "κολλαγόνα-καλά για τον αγώνα !", λαμβανοντας μαλιστα υποψη τις σχετικα μεγαλυτερες ηλικιακες ομαδες οπου ανηκουν κατα τεκμήριο οι οπαδοι και φίλοι τουν ΛΑ.Ο.Σ. που θα ενδιαφερονταν περισότερο για τετοια προιόντα.

  Θεωρούμε ότι θα ηταν χρησιμο οι διάφοροι άξιοι "πυλώνες" -Κομματικα στελέχη που μετεχουν στις εκπομπες του ΑΡΤ τα μεσημέρια, ιδιως οσοι εχουν και γεωστρατηγική σκεψη , να βοηθησουν στην κατανόηση αυτου του προβλήματος "διχοστασίας" και στην αρση της , προς όφελος της νεας προσπαθειας του ΛΑ.Ο.Σ. υπο την Ηγεσία του Γ. Καρατζαφέρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή