Έρευνες για τον θάνατο ηλικιωμένης και του ανιψιού της σε σπίτι στην ΑίγιναΈρευνες για τον θάνατο ηλικιωμένης και του ανιψιού της σε σπίτι στην Αίγινα
Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται από τις Αρχές για τα αίτια θανάτου μιας 70χρονης και του 45χρονου ανιψιού της σε σπίτι στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός τους αποκαλύφθηκε όταν αργά το βράδυ της Δευτέρας δυνάμεις της Πυροσβεστικής κλήθηκαν να μεταβούν στην περιοχή για την κατάσβεση πυρκαγιάς.

Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει, αλλά στον χώρο του σπιτιού εντοπίστηκαν οι σοροί της 70χρονης και του 45χρονου με εμφανή σημάδια από εγκαύματα. 

Πιθανότατα να πρόκειται για ληστεία, καθώς το σπίτι ήταν αναστατωμένο, ενώ είχαν προκληθεί μόνο μικρές υλικές ζημιές από τη φωτιά.

Επί τόπου βρίσκεται το ανακριτικό της Τροχαίος, ενώ αμέσως ενημερώθηκε και η Αστυνομία, καθώς από τα ευρήματα εκτιμάται ότι ο θάνατός τους πιθανόν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και οι δράστες να έβαλαν φωτιά για να καλύψουν τα ίχνη τους.

0 σχόλια: